Junis spinning och fotografering

Jag har varit extremt dålig på att blogga under juni, det blev bara ett enda inlägg. Och det beror inte på att månaden varit händelselös, utan på att jag varit mycket sjuk (mycket som i många dagar). Och en vecka fick jag vara sjuk tillsammans med hunden, hon hade fått en allergisk reaktion (jag misstänker ett stick från antingen bi eller geting) så vi båda hade lite sängläge och tog det lugnt. Nu mår hon bra, men det var läskigt hur pass hon svullnade upp på ena sidan av ansiktet (det blev en tur till veterinären så att Tara fick kortison).

Gällande spinning så blev det 201 gram totalt (så nu är det över 1 kg för hela året), planen var att spinna mer men p.g.a. förkylningen har jag fått pausa en spinning (där ca 30 gram är spunnet av ca 120 gram). Garnet på bilden är en av kambanden jag färgade i våras i härliga vårfärger (medan snön fortfarande låg kvar och jag längtade efter våren). Denna är BFL/Baby kamel, 97 gram och 153 meter. Det andra garnet jag spann under juni blev inte fotat, det blev ett sådant där fult ”måndagsexemplar” …

Jag har fått till en del himmelsbilder, jag har alltid älskat att fota moln och himmel och har hur många sådana bilder som helst. Men det kan ändå aldrig bli för många!

 

Förutom moln så har jag passat på att fota fullmånen. Den lyste starkt kvällen den 27 juni.

Och natten till den 30 juni tog jag dessa två foton, månen fotade jag 03:50 och solen 04:00 (det var riktigt kallt ute då, det var omkring 3,5ºC – så täckjacka, mössa och halsduk var ett måste). Sommarnätter är fascinerande!

/Angelica♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.