Fler inktober dagar

Jag lyckades följa inktober 11 dagar i rad, alltså till den 11 oktober. Den 12 åkte jag, Vittra och pappa iväg ca 25 mil (enkel väg) på en valpträff för Vittra och hennes syskon. Så efter det var jag lite slut, dock gjorde jag promptet dragon dagen efter istället. Sedan dess har jag inte målat varje dag, målet är nu att få till iallafall 20 av de 31 dagarna (16 klara hittills). Dock kommer jag att göra några prompt på fel dagar, då jag är mer inspirerad av vissa prompt (och är man inspirerad så går de lättare att göra).

Dag 6: Husky. Ganska nöjd med denna, skulle dock ha lämnat lite mer partier helt vita.

Dag 7: Enchanted. Gjorde en som blev så totalt misslyckad, så den kastade jag. Det blev denna i stället.

Dag 8: Frail.

Dag 9: Swing. Det är så har jag gillar att se bläck i, en svart/grå skala. Jag har en tendens att alltid använda mig av färger.

Dag 10: Pattern. Lite mandala inspirerad. Jag skulle ha skissat upp mönstret bättre först, tyvärr är den lite ojämn. Den skulle ha varit enbart i svart, men den kändes så trist då.

Dag 11: Snow.

Dag 13, som egentligen var Ash men jag gjorde alltså Dragon (promptet för dag 12) istället. Testade med lite skuggteknik, det är sådant jag vill lära mig (och jag blir så impad utav de som kan).

Dag 14: Overgrown. Inspirerad av Rapunzel. Skulle egentligen inte ha någon färg alls utan bara svart/grå, men det kändes som håret sjönk in med resten och jag ville att det skulle synas lite bättre. Så då blev det guld bläck.

Dag 17: Ornament.

Dag 18: Misfit. Tistel bland rosor. Lyckades också med konststycket att dra ut lite svart bläck …

Eventuella referensbilder är från pixabay och unsplash.

/Angelica♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.