Vittra och Tara

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här sist, hade inte tänkt att det skulle bli en sådan lång paus på bloggen men så kan det vara med valp – de tar mycket tid! Jag har inte heller haft mycket tid över för vare sig spinning eller målning, fick häromdagen klart ett garn som jag påbörjade i början av maj …

Vittra är nu strax över 18 veckor gammal och har blivit så stor. Ibland önskar man att valpar kunde vara små och gulliga en liten längre period, man hänger ju inte med i hur snabbt de växer 😉 Hon har iallafall gjort en simdebut, vilket var väldigt häftigt då det var första gången hon var vid en sjö. Simning ligger verkligen djupt i generna hos goldrarna, Vittra visste direkt hur hon skulle göra. Har tyvärr ingen bild eftersom jag stod ute i vattnet med henne när hon simmade (hon plaskade bra med vatten på mig).

Hon och Tara går jättebra tillsammans, p.g.a. att Tara kan vara lite opålitlig så lät vi dem inte träffas ordentligt förrän Vittra hade bott hos oss i ungefär en månad. Tara har varit så otroligt snäll och lugn mot Vittra, vilket vi inte hade trott. De leker numera ganska mycket tillsammans och Tara har blommat upp, det märks att hon har saknat att ha en annan hund i huset. Så det känns jätteskönt!

Så är läget just nu, jag hoppas att jag inom kort får till att skriva lite fler inlägg och visa lite mer bilder, både på Vittra men också på olika naturscenarion.

/Angelica♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.