Lite naturbilder i Augusti

I sommar har jag inte fotat så himla mycket, men just himlen kan jag nästan aldrig låta bli att fota (vaaa?!? det har ni aldrig märkt va? 😉 ). I början av augusti var det så kraftiga moln och färger på himlen, dessa bilder är tagna åt tre olika håll inom nio minuter. Det var verkligen ett kraftfullt sceneri där uppe på himlen.

Sedan var det någon kväll senare när himlen bara lyste, jag var ute och skulle plocka grönt till kaninerna men fick skynda mig in och hämta kameran. Bild nummer två har jag målat av (eller ja, jag försökte iallafall), jag visade målningarna i mitt förra inlägg.

Enda sedan ifjol höst så har jag velat fota när solen skiner in bland träden. Under en tur till skogen häromveckan så var det sådant sken, dock lite för starkt (finast är ju om man kan fånga morgonsolen). Jag hade inte så mycket tid för att fota (och var inte klädd för att springa in en bit i skogen, följde bara med pappa för att kolla så att skogsvägen såg ok ut – vilket det inte helt gjorde så för första gången i mitt liv så använde jag en fyllhammare), så det blev inte så bra bilder så därför lägger jag bara upp en sådan bild.

 

Jag fotade också en lite större rotvälta, jag tycker de ser så häftiga ut och jag kan ibland tänka mig att det kanske bor någon tomte eller något annat småfolk i den. Men det lite läskiga är att jag ser ansikten i den, lite groteska och hemska. Det är underligt vad ens ögon kan se ibland …

Med sista bilden så var solen ojämn (japp, jag skyller på den) så det blev lite överexponerat och lite underexponerat. Men jag gillar ändå bilden, det visar ett både vilt och rofyllt landskap (högarna bredvid vägen kan jag ibland tänka att det är troll som fått raseriutbrott och söndrat marken – ja jag har lite konstig fantasi ibland men jag gillar tanken på småfolk och andra väsen).

 

/Angelica♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.