Hundfoton

Nu blir det ett inlägg med massa hundbilder. Ibland fotar jag dem inte på ett tag, sedan så blir de fotade ganska mycket på kort tid. Vid två av tillfällena blev det också några naturbilder, men de tar jag i ett eget inlägg för annars så kommer detta inlägg att svämma över av bilder 😉

Första bildomgången fotades i en skog en bra bit hemifrån, där det är långt ifrån trafik. Detta för att jag ville ha lite bilder när båda töserna är lösa tillsammans, här i skogen hemma är Tara lite mer modig och kan sticka iväg (och är därför alltid kopplad), medan hon på ett mer okänt ställe håller sig nära oss andra. Det blev ju inte så vackra bilder, men däremot roliga bilder på när hundarna har kul tillsammans.

Sedan så blev Vittra fotad inomhus i dagsljus, ibland kan man få till ganska fina bilder med rätt ljus.

Sedan är det från en promenad på vår skogsstig, Tara kopplad (jag använder midjebälte, kan verkligen rekommendera det för hundar som ej kan vara lösa) och Vittra lös. Tara gillar att gå på denna stig, det finns mycket viltspår att nosa i.

Sista omgången är från bara någon dag sedan, det var runt -12ºC och så himla vackert ute med frost i alla träd. Här gick jag ensam med Vittra på inägorna ovanför huset.

/Angelica♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.