Trevlig julhelg

Nu var det ett tag sedan sist, sådär igen. Jag hoppas att ni alla har en trevlig julhelg, vi hade en vit jul och nu på juldagen blev det tö och ordentlig blåst. Det är fortfarande vitt ute men gårdsplanen är isblank och farlig (tur det finns spark och broddar!).

Målningen ovan är gjord efter en tutorial (https://www.youtube.com/watch?v=yiNTSU-h60Q). Jag är rätt så nöjd med den och gav bort den i julklapp till min syster och svåger. En annan julklapp var teckningen på Zazza nedan, den fick min pappa. Tyvärr är det ont om dagsljus just nu så den var svår att fota (bordet som teckningen ligger på är egentligen vitt). Denna är jag väldigt nöjd med, fortfarande har jag en del att jobba med innan jag kommer få till helt fotorealistiska blyertsteckningar, men jag utvecklas iallafall åt rätt håll och det är viktigast.

Från det enda till det andra, så här fina vinterdagar har vi haft nu under december, det har varit en del kyligare dagar också men jag föredrar faktiskt det framför plusgrader och tö. Jag hade velat fota lite mer vinterbilder men p.g.a. förkylning så har jag mest hållit mig inomhus.

Sedan så fick Tara besöka djursjukhuset förra veckan, för inte så många veckor efter att Zazza fick somna in med en juvertumör så fick Tara en liten knöl i ett juver. Knölen är inte så stor, men den har ökat lite väl mycket på kort tid så det kommer få bli en operation.

/Angelica♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.