Tara på täppan!

Eller ja, snarare på toppen av snövallen, jag tror att där hon sitter är det iallafall 1,5 meter. Denna vinter har det kommit så mycket snö att det har blivit vallar efter plogningen, vilket det var länge sedan det blev. Under flera vintrar kunde julafton och/eller nyårsafton vara helt snöfria och det var något som aldrig hände under mina barndomsår. Jag tror att sista vintern vi hade såhär mycket snö var 2009/2010, jag har foton från februari 2010 när vår golden skuttade i djupsnön på gräsmattan. Så det var några år sedan.

Tösen håller span på omgivningen, ser hon något ”misstänkt” så skäller hon.

 

Denna fotostund hade jag i söndags, idag så var det fina (om än kalla) vintervädret väck och det har blåst ganska kraftigt vilket det ska fortsätta med nu under tisdagen med lite snö också. Så jag var glad att jag lyckades fånga lite av de fina dagarna (med mina älskade frostbjörkar, jag blir så ledsen när de är kala igen).

Så nu kommer det inte att bli fotat förrän vädret blir bättre, idag fick jag hem mitt nya stativ så det ska också bli invigt så fort det är fotoväder igen. Det är mycket stabilare (och tyngre!) än mitt gamla så det känns lovande.

/Angelica ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.